Slovensky
English

Najnovšie fotografie
Nová fotografiaNová fotografiaNová fotografiaNová fotografia

Zdieľať

V mlyne lietali bublinky

Prvá májová sobota už tradične patrí podujatiu NOC V MLYNE, ktorým štartujeme letnú sezónu v mlyne vo Veľkých Teriakovciach. Tento rok sme ju zahájili 6. mája s klaunom Adynom, jeho magickými bublinami a prekvapenými detskými tváričkami.

 

Foto: Ivka Kováčová, dobrovoľníčka o.z. OZVENY

 

Po zvítaní s vodníkom návštevníkov čakala zábava s klaunom, ktorý sa pustil do upratovania na svojom cirkusovom dvore. Počas toho však našiel rôznym veciam nové využitie. Napríklad okuliare, či lievik sa pod jeho rukami stali bublifukom a bublinky postupne prerastali do obrovských bublinových tunelov.

 

 

Aby Adyno vyhovel svojmu večne nespokojnému kamarátovi, potreboval pomoc malých divákov, ktorí mu s nadšením asistovali pri tvorení čoraz väčších bublín. Po milom predstavení bosorka, čert a vodník so sladkým prekvapením vyprevadili návštevníkov mlyna na ohňostroj, ktorý sa konal na ihrisku oproti.

 


Všetkým návštevníkom, ako aj našim dobrovoľníkom, ktorí pomohli pred, počas aj po podujatí ďakujeme a tešíme sa opäť o rok!

 

 

Podujatie sa uskutočnilo s finančnou podporou Banskobystrického samosprávneho kraja v rámci projektu Podujatia v mlyne - Tradične aj netradične IV.


Spracovala: Kika Furmanová, dobrovoľníčka o.z. OZVENY


publikované: 30. mája 2017
prečítané: 902 krát



Odkazy
odkaz


odkaz


odkaz


Page By Peter Boháčik (c) 2009. XHTML 1.0, CSS 2.0, optimalizované pre rozlíšenie 1024x768 a vyššie
HTML valid CSS valid
(c) Občianske združenie OZVENY 2010